IF Stjernen suveræn til sejr nummer ti

IF Stjernen Flensborgs fodboldkvinder sidder stadig fast på førstepladsen i Landesliga efter 5-1 sejren over TSV Kropp.

Gyde Roßmann tog det op med hele tre spillere fra TSV Kropp i denne situation.
Gyde Roßmann tog det op med hele tre spillere fra TSV Kropp i denne situation. Foto: Sven Geissler
tif@fla.de
mandag d. 6. november 2023 kl. 13.22

Flensborg. IF Stjernen Flensborgs fodboldkvinder moser også i tiende spillerunde i Landesliga al modstand. Denne gang gik det ud over TSV Kropp, der måtte se sig slået 5-1.

TSV Kropp kom foran, men deres glæde holdt ikke alt for længe. - Foto: Sven Geissler

Det var ellers gæsterne der kom bedst fra land på kunstgræsbanen i Engelsby-Centret. Runa Fuljahn (13.) sørgede lidt overraskende for gæsternes føring. Det viste sig dog måske at være det rette signal til hjemmeholdet, der for alvor vågnede op efterfølgende. Mere aggressivitet og kampgejst sørgede for, at IF overtog kommandoen. Kathrin Ohlrau (27.) satte bolden ind til 1-1. SdU-holdet formåede endda at tage en føring med til pausen, efter at Emma Langeloh (38.) viste kynisme og sparkede bolden i nettet til 2-1.

Gæsterne fik det for alvor svært efter pausen, hvor hjemmeholdet sad på meget af kampen. Det var dog et hjørnespark der skulle til. Camilla Hartog Nissen serverede og Gyde Rossmann (53.) fuldendte til 3-1 føring. Den endegyldige afgørelse kom omkring ti minutter senere. Først var det Jorina Günther (65.), der fik samlet op efter et farligt frispark af Emma Langeloh, og to minutter senere var det så indskiftede Michelle Heinecke (67.) der udnyttede det fine oplæg fra Marie Sophie Ostermaier til slutresultatet 5-1.

Igen, igen var der masser af grund til at glæde sig hos IF Stjernen Flensborgs fodboldkvinder. - Foto: Sven Geissler

Dermed er IF Stjernen Flensborgs fodboldkvinder også efter ti spillerunder uden pointtab og næsten klæbet fast til førstepladsen. SdU-holdet startede sæsonen som storfavoritter til oprykningen og IF-kvinderne lever i den grad op til det indtil videre.

IF Stjernen Flensborg - TSV Kropp 5-1 (2-1)

Statistik:

IF Stjernen Flensborg: Otto - E. Langeloh, D. Langeloh, Kubut, Günther, Ohlrau (46. Polewka), Dorby, Jensen-Nissen (46. Heinecke), Hartog Nissen (59. Ostermaier), Roßmann, Reim.

TSV Kropp: Zimmer - Fuljahn, C. Wolf, Horns, Hoyer (62. Selge), Schultz, F. Wolf, Käding, Riedel, Piotraschke (76. Berg), Pokorra.

Dommer: Daniele Leonhardt