Ny webshop skal få bæredygtig gårdbutik gennem krisen

Med en webshop sælger Oliver Firla de samme bæredygtige og regionale madvarer fra sin gårdbutik. Den nye online butik skal give ekstra indtægter midt under den coronakrise, der har lukket hans restauranter. Han tror, at mange ting fra krisen vil overleve, når pandemien er forbi. 

I stedet for at vente på, at politikerne igen lukker op for restauranter som hans, åbnede Oliver Firla sin egen webshop, hvor folk, der ellers kom forbi hans virksomhed i ferien, kunne bestille mad over nettet.
I stedet for at vente på, at politikerne igen lukker op for restauranter som hans, åbnede Oliver Firla sin egen webshop, hvor folk, der ellers kom forbi hans virksomhed i ferien, kunne bestille mad over nettet. Foto: Sven Geißler
peder@bjerge.net
søndag d. 11. april 2021 kl. 9.47

In seinem Webshop verkauft Oliver Firla, unter anderem Inhaber des Restaurants Odins in Busdorf, die gleichen nachhaltigen Produkte und regionalen Lebensmittel wie in seinem Hofladen. Der neue Online-Shop soll in der Coronakrise für extra Einnahmen sorgen, während seine Restaurants geschlossen sind. Er glaubt, dass viele Dinge aus der Krisenzeit überleben werden.

Ein Forscher, mit dem Flensborg Avis gesprochen hat, ist der Meinung, dass viele Dinge nach der Krise wieder so sein werden wie vor der Krise, auch wenn die Pandemie gerade jetzt überwältigend auf viele wirkt und zu deutlich mehr Home Office und Online-Handel geführt hat.